Hör av dig till oss redan idag!

0433-726 08

Samarbetspartners

Inget företag är starkare än sin svagaste länk – därför har vi bara starka länkar.

OF Ekeri AB är ett mycket starkt företag. Familjeandan står givetvis för en stor del av detta, men utan starka samarbeten med pålitliga och kvalitetssäkrade leverantörer så hade vi inte haft mycket att erbjuda. Vi är oerhört noggranna med vilka produkter vi står för och erbjuder bara varor från gedigna varumärken – oavsett det handlar om att du ska hyra ett lastbilssläp, eller köpa en reservdel.

Ekeri

Ekeri är nordens ledande tillverkare av täckta lastbilssläp och lastbilspåbyggnader och i produktsortimentet finner du trailers, lastbilssläp, lastbilspåbyggnader och dylika varor. Man har som ambition att erbjuda ekonomiska, miljövänliga och kvalitetssäkra alternativ till de större, internationella märken som finns.

Kögel

När vi talar om kommersiella fordon på den europeiska marknaden så är Kögel den ledande tillverkaren. Inom detta företag hålls otroligt hög standard och förtroendet är maxat. I utbudet finns en lång rad varor, som bl.a. kapelltrailers, skåpbyggnationer och trailers för växelflaktransport. På Kögel vill man täcka in alla behov.

Hos oss på OF Ekeri finner du produkter ur Kögels bassortiment, särskilt anpassade för ett nordiskt klimat.

Tyllis

Du som har särskilda önskemål för ditt lastbilssläp har stor chans att finna det du behöver bland Tyllis varor. Vi distribuerar allt från lastbilssläp till kapellskåp, dollys och kranbilar. Modern teknologi, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Fokor

Fokor är en stabil leverantör av olika typer av transportskåp och lastbilssläp. Här finner du också kyl- och frysskåp. Fokor har funnits på marknaden sedan 1980-talet och är ett tryggt alternativ när du vill köpa eller hyra lastbilssläp.

Välkommen till oss på OF Ekeri AB för att diskutera vilket av alla alternativ vi erbjuder som passar dig allra bäst.

Mer info

Är du i behov av att hyra lastbilssläp i trakterna kring Örebro och Jönköping? Hör av dig till oss på OF Ekeri AB så skräddarsyr vi ditt hyrespaket.

Trippel A

Vianor

Tillväxt Markaryd

BS Bilservice