Hör av dig till oss redan idag!

0433-726 08

Om OF Ekeri

OF Ekeri AB startades i början av 1990-talet av Erik Olsson. Erik hade redan många års erfarenhet av lastbilar och kände sig trygg med vad han hade att erbjuda. Hela familjen satsade på Eriks vision och tillsammans med lojal personal har OF Ekeri AB blivit en enda lång framgångssaga - ett familjeföretag med stark drivkraft framåt.

Vi som driver OF Ekeri drivs av ambitionen att leverera kvalitetssäkra produkter på det vis människor behöver dem. Har man en gång använt våra tjänster, hyrt ett lastbilssläp, eller köpt någon av våra produkter, så tenderar man att komma tillbaka. Vi värnar om våra kundrelationer och försöker alltid se till att varje behov tillgodoses.

En firma att lita på

Utöver att vara inkännande och flexibla i vår relation till alla kunder så är vi också ett av Sveriges mest kreditvärdiga företag. Vi har fått betyget trippel-A vilket borgar för hög ekonomisk stabilitet och betalningsförmåga. OF Ekeri finns i Markaryd som har ett projekt kallat Tillväxt Markaryd, som vi givetvis är en del av. Bland cirka hundra företag som ingår i konceptet arbetar vi för att skapa ett starkt nätverk av företag för att stimulera tillväxten i Markaryds kommun.

En trevlig upplevelse

Åren 2007-2008 lät vi renovera våra lokaler och idag erbjuder vi ljusa, fräscha och toppmoderna utrymmen för såväl kunder som anställda. Att vara i kontakt med oss på OF Ekeri ska vara behagligt för alla parter.

Vi lägger stor vikt vid relationer och kontakter och tycker att just mötet med människor är en viktig del av vårt arbete – eftersom det är en viktig del av livet.

Välkommen att hyra ditt lastbilssläp hos oss!

Mer info

Är du i behov av att hyra lastbilssläp i trakterna kring Örebro och Jönköping? Hör av dig till oss på OF Ekeri AB så skräddarsyr vi ditt hyrespaket.

Trippel A

Vianor

Tillväxt Markaryd

BS Bilservice